Routebeschrijving

Vanuit het zuiden: Vanaf Arnhem de N348 naar Zutphen volgen, vervolgens richting Lochem over de N346. Bij Lochem rechtdoor op de rotonde de N346 volgen richting Laren. Over het Twentekanaal en de spoorlijn komt u op een kruispunt met afslagen naar Dochteren en Exel. Vanaf hier nog ongeveer 900 meter rechtdoor (dus niet afslaan) en dan een kleine zijweg rechtsaf in. Dit is al de Bouwhuisweg. Let op, u bent er zo voorbij. Ongeveer drie kilometer verder op de Bouwhuisweg wonen wij op nummer 11. De huisnummering is duidelijk aangegeven.


Vanuit het westen: Vanaf de A1 richting richting Apeldoorn en vervolgens richting Deventer.Voorbij Deventer afslag 26 (Lochem Holten) Na de afslag rechtsaf richting Lochem Laren. Na een paar kilometer bij de rotonde rechtdoor richting Lochem. Na een paar honderd meter aan de rechterkant een Esso benzinestation. Daar vandaan nog 400 meter en linksaf de Bouwhuisweg. Let op, u rijdt er zo voorbij. De Bouwhuisweg ongeveer drie kilometer volgen. Na het tweede kruispunt de tweede boerderij links, nummer 11. De huisnummering is duidelijk aangegeven.

Vanuit het noorden: Vanaf de A1 (Almelo – Amersfoort) neemt u afslag 26 (Lochem, Holten). Na de afslag rechtsaf richting Lochem Laren. Na een paar kilometer bij de rotonde rechtdoor richting Lochem. Na een paar honderd meter aan de rechterkant een Esso benzinestation. Daar vandaan nog 400 meter en linksaf de Bouwhuisweg. Let op, u rijdt er zo voorbij. De Bouwhuisweg ongeveer drie kilometer volgen. Na het tweede kruispunt de tweede boerderij links, nummer 11. De huisnummering is duidelijk aangegeven.

Bel nu (0573) 42 12 96

balloonvaartcentrum